Search Day Night
Search

O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine (P)

Promenada Xmas2
Total
0
Shares

La Promenada Mall, sărbătorile de iarnă înseamnă experiențe surprinzătoare și momente de bucurie, în care se regăsesc elemente traditionale de Crăciun alături de aromele festive care completează atmosfera. Promenada Mall București dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă și invită vizitatorii să trăiască o experiență unică în perioada 5 – 23 decembrie, în cadrul căreia clienții pot lua o pauză din goana după cadouri, pentru un moment de relaxare și răsfăț.

Xmas BannerPatrat 1080 x 1080px

Clienții Promenada Mall vor avea parte de un univers plin de surprize, unde moda, muzica și evenimentele de sezon se îmbină armonios. Între 14:00 și 20:00, clienții se vor bucura de momente relaxante pe ritmuri de jazz și muzică chill-out, într-un lounge elegant, special amenajat, situat la nivelul 1, în zona magazinului H&M. În acest timp, echipa prezentă în lounge va ambala cu grijă cadourile, astfel încât acestea să strălucească sub brad. Pentru a se bucura de experiența exclusivistă, clienții trebuie doar să descarce aplicația SPOT.

Un alt punct de atracție este Christmas Fair, un colț festiv dedicat cadourilor care are loc până pe 23 decembrie, între 10:00 și 22:00, în zona magazinelor Intersport și CCC, de la nivelul 1. Aici, clienții pot descoperi o varietate de produse, de la articole vestimentare, accesorii, bijuterii, până la produse sezoniere. Oricare dintre articolele găsite la târg poate deveni cadoul ideal de Crăciun.

Pentru mai multe detalii despre programul special din perioada sărbătorilor de iarnă și evenimentele pregătite, vă invităm să vizitați website-ul promenada.ro.

Total
0
Shares
Maraton cultural „Brancusi surse romanesti si perspective universale FOTO Catalin Georgescu 5

Maraton cultural „Brâncuși: surse românești și perspective universale”

Pe data de 20 decembrie 2023, Muzeul Național de Artă din Timișoara își va deschide porțile pentru un…

Lasă un răspuns

You May Also Like