Muzica de sărbători deja se aude pe fundal la birou sau în magazine. Perioadă asociată de mulți cu mirosul de portocale sau cozonaci calzi, azi meniul festiv este mai mult decât bucatele tradiționale. Pornind de la tradițiile dintr-o generație și conectându-le la cele ale generației digitali, Cronicari Digitali, platforma creată de Zaga Brand, a imaginat un proiect aparte în care sunt aduse Amintiri Gustoase din online în offline.
Duminică, la București, jurnaliști și creatori de conținut digital și de gusturi bune au făcut echipă într-un workshop de pregătire a rețetelor festive sub coordonarea lui Chef Liviu Lambrino.
Adriana Sohodoleanu, Alina Muntele, Alina Săftulescu, Dana Burlacu Visternicu și Daniela Niculi au creat cinci echipe care și-au asumat realizarea unui preparat festiv. Fiecare dintre ele s-a transformat într-o propunere de cinci stele care poate fi asortată bucatelor tradiționale de pe mesele de sărbători.
Cele cinci feluri de mâncare preparate de participanții la workshopul Amintiri Gustoase:




