Search Day Night
Search

Theodor Falser, noul Executive Chef de la Bijal Resort, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya

AR 387 e1712578514415
Total
0
Shares

Bijal Resort, un luxos complex deschis anul trecut în Antalya, îl numește Executive Chef pe Theodor Falser, un chef cu o bogată experiență în restaurante din ghidul Michelin

Bijal Resort, una dintre cele mai luxoase destinații din Antalya, deschisă anul trecut, l-a numit în poziția de Executive Chef pe Theodor Falser, un chef cu o experiență globală bogată, în unele dintre cele mai apreciate restaurante. Cu o carieră de invidiat, Falser aduce la Bijal Resort o bogată experiență mondială și o viziune gastronomică nouă: celebrarea culinară a naturii.

AR 2155

În centrul viziunii Bijal este credința în puterea ludicului, o filosofie care se extinde și în universul gastronomic. Conceptele aduse de Falser în restaurantele ClubHouse și BeachHouse oglindesc viziunea resortului prin meniuri inovatoare care îmbină armonios ingrediente locale cu sofisticarea și ludicul.

Restaurantul ClubHouse aduce pe litoralul turcesc o abordare fine-dining a gastronomiei italiene, dar cu o bogată plajă de arome internaționale. Cel de-al doilea restaurant al complexului, BeachHouse invită oaspeții într-o aventură culinară intimă, în care preparate din fructe de mare, se împletesc într-un dish perect cu gusturile locale. Chiar dacă chef Falser conduce, la nivel global, mai multe restaurante, acesta va fi prezent la Bijal Resort în fiecare lună.

AR 2179 1

Theodor Falser a crescut la o fermă din partea de sud a Tirolului, iar filosofia culinară a noului Executive Chef al Bijal Resort este adânc înrădăcinată în natură: ingredientele locale și naturale sunt esențiale pentru a crea o bucătărie plină de sens și gust. Această abordare a tradiției i-a adus restaurantului Johanesstube, la doar un an de la venirea lui Falser în bucătărie, o stea Michelin.

Bijal Resort este cel mai luxos hotel din Antalya, care redefinește conceptul de confort cu 19 vile ultra-premium, în care oaspeții se pot bucura, pe lângă experiențe demne de ghidul Michelin, chiar și de serviciile unui majordom.  

Total
0
Shares
Matei Bejenaru prezinta fotografia ca un proces social

PROIECȚIE 02: Matei Bejenaru prezintă fotografia ca proces social

Matei Bejenaru, artist vizual, fondator și director artistic al Bienalei de Artă Contemporană Periferic din Iași între 1997…

Lasă un răspuns

You May Also Like