Search Day Night
Search

Sountrack of Love, în martie la Sala Dalles

Stefan von Korch 3
Total
0
Shares

MH Orchestra împreună cu tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii TangoPasion, invită publicul bucureștean la un spectacol special din seria Musical Extravaganza.

Sountrack of Love este construit în jurul unor pasaje muzicale din coloane sonore iconice, dar aduce în prim plan şi secvenţe celebre de muzică clasică, într-o îmbinare de interpretări instrumentale, dansuri spectaculoase şi momente vocale solistice. Spectacolul va avea loc pe 5 martie, la Sala Dalles, de la ora 19.00.

Soundtrack update

Printre piesele ce vor răsuna în această seară magică se numără “Parla più piano” care a cucerit milioane de inimi în filmul “Nașul,” melodia senzuală “Por Una Cabeza,” şi sentimentala “Che vuole questa musica stasera,”  din filmul “Parfum de femeie,” dar și “That’s Amore” din repertoriul lui Dean Martin, un cântec ce evocă dragostea în cea mai pură formă a ei.

Orchestra de salon MH Orchestra, singura orchestră de salon din România, împreună cu tenorul Ștefan von Korch şi dansatorii TangoPasion promit o seară în care muzica va vorbi despre iubire în toate formele și expresiile sale.

Biletele pentru concertul Sountrack of Love se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Total
0
Shares
websize MURMUR MAGAZIN PROMENADA MALL 7

Vânzări record pentru primul magazin individual MURMUR din România

MURMUR, brandul românesc de modă creat în 2011 de designer-ul Andreea Bădală și preferat de vedete internaționale precum…

Lasă un răspuns

You May Also Like