Satopia Travel, o agenție de turism specializată în crearea de experiențe personalizate pentru turiști propune pasionaților de gastronomie o vacanță de cinci zile la un château din Franța, unde mâncarea va fi gătită de chef Dominique Crenn, cea care deține Atelier Crenn, un restaurant cu trei stele Michelin
Rețeta este simplă: Se ia un château transformat în hotel de cinci stele, amplasat pe un vast domeniu din regiunea Cognac, unul dintre cei mai buni chefi din lume, luxoase mașini vintage și se obține evenimentul culinar al anului 2023. Pe scurt, aceasta este propunerea agenției de turism Satopia Travel care oferă ca experiență fine dining o întâlnire cu renumita chef Dominique Crenn. Și totul într-un cadru de poveste. Anul viitor, între 24 – 28 mai, pasionații de gastronomie se pot caza într-un castel amplasat pe Domaine des Étangs, un domeniu din Massignac, Franța unde au ocazia să o întâlnească pe chef Crenn în cadrul unor workshop-uri de gastronomie și, mai ales, au ocazia să deguste preparatele ieșite din mâinile renumitului chef.

Combinația dintre bunătățile preparate de chef Crenn și un antic château din Franța sunt ingredientele din rețeta perfectă pentru amintiri de neprețuit. Pofticioșii vor învăța cum se prepară și se savurează corect cognacul și vor avea ocazia să partipe la un bal mascat în stilul celor care se organizau la Palatul Versailles. Rezervările sunt deschise în acest moment, iar cei care vor să se numere printre cei 36 de oaspeți care vor putea participa în această experiență inedită, alături de renumita Dominique Crenn, vor trebui să scoată din buzunare de la 32.300 de euro.
Dominique Crenn este cunoscută pentru abordarea creativă a gastronomiei și pentru inspirația pe care o descoperă în experiențele și călătoriile din jurul lumii. Farfuriile ieșite din mâinile chef-ului francez au fost prezentate într-un episod din cel de-al doilea sezon al „Chef’s Table” difuzat de Netflix.

Atelier Crenn, restaurantul din San Francisco condus de Dominique Crenn este primul și singurul local condus de o femeie chef care a primit trei stele Michelin. De curând, Crenn a adus la viață meniul perfect, un regal culinar cu nouă feluri pentru „The Menu”, un film horror lansat de curând pe marile ecrane. În calitate de consultant, Dominique Crenn a gândit integral meniul și a lucrat cu regizorul britanic Mark Mylod să se asigure că filmul portretizează cu acuratețe exigențele din lumea culinară.