Search Day Night
Search

Maserati MC20 Notte, o creatură feroce a lumii nocturne cu David Beckham la volan

Maserati MC20 Notte
Total
0
Shares

Maserati prezintă MC20 Notte, prima ediție limitată a supercar-ului său sport MC20, născut pentru a concura pe circuit și crescut pentru a face performanță pe șosea.

Ediția MC20 Notte celebrează spiritul îndrăzneț care a propulsat întotdeauna Tridentul, încă din ziua în care Maserati a participat pentru prima dată la una dintre cele mai legendare curse din toate timpurile.

Maserati MC20 Notte back

MC20 marchează întoarcerea Maserati la rădăcinile sale de supercar și combină sportivitatea și luxul, iar Notte Edition aduce modelul mai aproape de spiritul său competitiv, printr-o serie exclusivă de 50 de exemplare la nivel global, cu design inspirat de puterea mistică și intensă a întunericului. O creatură răsunătoare, concepută pentru a seduce, și pentru a spori din punct de vedere estetic performanțele deja extraordinare ale motorului său V6 Nettuno.

Maserati MC20 Notte ride

Inspirându-se din fascinanta lume a curselor, echipa Maserati Fuoriserie a colaborat cu Andrea Bertolini, pilot de referință Maserati și fost campion mondial GT1 alături de Trident, pentru a crea caroseria modelului MC20 Notte.

Exteriorul său trece de la un negru lucios la un negru mat magnetic ”nero essenza”, gata să strălucească în întuneric datorită ”atingerii lui Midas” a prădătorului de circuit Bertolini, care transformă detaliile – Tridentul, logo-urile laterale și semnătura Maserati – din argintiu în auriu alb mat, evocând glorioasa moștenire a mărcii în lumea motorsport-ului. 

Maserati MC20 Notte wheel

Lipite de macadam, jantele de 20 de țoli negru mat birdcage prezintă accente în auriu alb mat, în timp ce etrierele de frână sunt negre.

Maserati MC20 Notte chairs

La interior, MC20 Notte vine cu scaune sport cu reglaj electric în 6 direcții, în Alcantara negru/gri cu cusături galbene. Inconfundabilul Trident se regăsește pe tetiere, iar volanul sport Alcantara prezintă inserții din fibră de carbon. Între cele două tetiere este amplasată o placă metalică exclusivă care celebrează MC20 Notte Edition, împreună cu mențiunea distinctivă ”UNA DI 50” (unul din 50).

”Fuoriserie înseamnă ”construit la comandă” în italiană, iar programul nostru de personalizare a Tridentului este conceput pentru a da naștere unor sculpturi pe roți, unice pentru clienții noștri. MC20 Notte celebrează emoția curselor și farmecul nopții, combinând performanța de top și eleganța italiană cu un strop de mister atât de caracteristic lumii nocturne. Este prima ediție limitată Fuoriserie a modelului MC20 și este dedicată colecționarilor de supercar-uri sport și pasionaților de circuit.”

Klaus Busse, șeful departamentului de design Maserati
Maserati MC20 Notte Andrea Bertolini
Andrea Bertolini și Maserati MC20 Notte

Pentru a sărbători lansarea Maserati MC20 Notte Edition, ambasadorul global al mărcii, David Beckham, și pasionatul de MC20, Andrea Bertolini, sunt protagoniștii unui videoclip în care uimitorul MC20 al lui Beckham este transformat într-o nouă creatură de curse care își croiește drum prin noapte în oraș și pe circuit.

Maserati MC20 Notte David Beckham
David Beckham și Maserati MC20 Notte

După o avanpremieră exclusiv pentru membrii Maserati Tridente, MC20 Notte este acum disponibil în întreaga lume, iar viitorii săi proprietari vor fi invitați să experimenteze emoția de a conduce un Maserati pe circuit, pentru a le permite să savureze senzațiile oferite de acest nou model exclusivist al Tridentului.

Total
0
Shares
HC wr 45

Premiile The Culture of Luxury Gala

O seară de joi s-a tranformat în ACEA SEARĂ. Acea seară care a adus la un loc brandurile…

Lasă un răspuns

You May Also Like