Search Day Night
Search

Cum arată noua colecție Louis Vuitton lansată în colaborare cu Yayoi Kusama

campaign bella
Total
0
Shares

Brandul de lux Louis Vuitton a lansat de curând o nouă colecție în colaborare cu celebra artistă japoneză Yayoi Kusama care și-a pus amprenta pe piesele vestimentare și accesoriile casei de modă franceze și le-a decorat cu bine-cunosutele buline multicolore.

Dacă veți intra în următoarele luni în magazinele Louis Vuitton, veți fi întâmpinat de buline. Foarte multe buline. Produsele expuse și chiar unele magazine au devenit „pânza” japonezei Yayoi Kusama, o artistă de 93 de ani, ale cărei opere pline de culoare și exuberanță sunt decorate din plin cu…ați ghicit, buline. Louis Vuitton nu este la prima colaborare cu artista niponă care, în urmă cu mai bine de zece ani, și-a pus semnătura pe clasicele genți Louis Vuitton și le-a decorat cu buline multicolore.

Se pare că în 2006, când Marc Jacobs, pe atunci Creative Director al Louis Vuitton s-a întâlnit cu Yayoi Kusama în studioul artistei din Tokyo, aceasta i-a înmânat o geantă Louis Vuitton Ellipse pictată manual cu buline multicolore. Șase ani mai târziu, pe podium, defilau modele cu genți decorate cu bulinele care au făcut-o celebră pe japoneză, moment care marca una dintre cele mai populare colaborări ale brandului de lux.  

La începutul anului, compania a lansat cea de-a doua colecție în colaborare cu Kusama, care de data aceasta a decorat cu obsesivele puncte o întreagă gamă de produse vestimentare și accesorii, de la pantofi sport, la genți de voiaj și de la parfumuri la ochelari de soare. Intitulat „Creating Infinity”, proiectul Louis Vuitton nu este dedicat doar doamnelor, ci și bărbaților, care îți pot achiziționa portofele, ochelari de soare, ceasuri sau haine decorate cu îndrăgitele „polka dots” ale artistei.  

O îmbinare între creativitatea artistei nipone și eleganța Louis Vuitton, noua colecție reinterpretează piese vestimentare și accesorii clasice ale casei de modă, infuzate cu bulinele care au făcut-o celebră pe Yayoi Kusama. Celebrând arta și măestria, punctele pictate de Kusama însuflețesc universul Louis Vuitton.

Arta lui Kusama, care de regulă prezintă buline și oglinzi este inspirată de repetiție și de iluzia unui spațiu infinit. Japoneza care și-a transformat obsesia în artă este una dintre cele mai influente artiste contemporane din lume.  

Total
0
Shares
deschidere

Rafinament secundă de secundă

La câteva luni de la prezentarea revoluționarului TAG Heuer Aquaracer Solargraph care a avut loc la ediția de…

Lasă un răspuns

You May Also Like

%d blogeri au apreciat: