Descoperă toate articolele din secțiunea
Haute Cuisine
38 posts
Sărbătoarea chefilor şi pastry chefilor din România: Chefi de România – Legacy of Excellence
Cea de-a treia ediție a singurei gale de premiere dedicată exclusiv chefilor şi pastry chefilor din România a…
Romania pe podium la S.Pellegrino Young Chef Academy: Alin Vădean câștigă premiul pentru Sustenabilitate în finala concursului
S.Pellegrino anunță premianții concursului S.Pellegrino Young Chef Academy din etapa regională a Europei de Sud-Est și Mediterană, dezvăluind…
Marinela Ardelean lansează „50 de vinuri și preparate din România”, un volum dedicat promovării vinului românesc
La 10 ani de la lansarea cărții „50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”, Marinela…
Le Manoir deschide un nou boutique Comtesse du Barry
Le Manoir invită iubitorii de gastronomie fină să descopere o selecție de vinuri, delicatese și cadouri gourmet în…
BOSCO Gourmet Nest lansează un nou meniu semnat de cheful estonian Andrey Korobyak
BOSCO Gourmet Nest, unul dintre cele mai noi restaurante din capitală, anunță lansarea unui nou meniu de sezon…
O cină la muzeu
După ce marile case de modă au luat cu asalt universulrestaurantelor și, prin atenția la detalii și design,…
Zelateria: Manufactură de gust și amintiri
Cum a reușit Ana Consulea, o tânără antreprenoare crescută într-un mediu în care s-a încurajat redescoperirea gastronomiei românești,…
Amuse Bouche: Căutătorii de gusturi fine
Cum au reușit Ruxandra și Gabriel Gavrilescu, doi tineri care au descoperit pasiunea pentru gastronomie împreună, în urmă…
Un chef din ghidul Michelin vine în România
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the…
S.Pellegrino Young Chef Academy: Doi români printre finaliștii concursului din regiunea Europei de Sud
Bogdan Panaite și Alin Vădean își vor expune preparatele în fața juriului din Finala Regiunii Europa de Sud…