Descoperă toate articolele din secțiunea
Haute Cuisine
22 posts
Theodor Falser, noul Executive Chef de la Bijal Resort, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya
Bijal Resort, un luxos complex deschis anul trecut în Antalya, îl numește Executive Chef pe Theodor Falser, un…
Finewise lansează un concept de travel premium ce îmbină gastronomia cu navigația
Finewise, o agenție de marketing și comunicare specializată pe segmentul de produse și servicii premium, anunță lansarea The…
O nouă stea în restaurantele cu stele Michelin
Atunci când se gândesc la o experiență gastronomică de neuitat, nu puțini vor fi cei care o vor…
Micile detalii din spatele unui vin mare
Cum a reușit Blandine de Brier Manoncourt să ducă mai departe moștenirea lăsată de tatăl său, Thierry Manoncourt…
Le Manoir deschide un nou restaurant cu o bucătărie creativă condusă de chef Daniel Pălici
După mai multe proiecte împreună și colaborări de succes, grupul Le Manoir, alături de chef Daniel Pălici dau…
Un Monumet al gastronomiei spaniole
Paolo Casagrande, cel care este responsabil de tot ce ține de gastronomia luxosului hotel Monument din Barcelona, ne-a…
Sciccheria, parteneriat unic cu chef Giuseppe Raciti, premiat de ghidul Michelin
Restaurantele Sciccheria anunță o colaborare inegalabilă cu Giuseppe Raciti, cheful care a adus restaurantului Zash, din Italia, o…
Cristina Voicu, fondatoarea Sweet Ela: „Pe noi ne diferențiază gustul”
Cristina Voicu este fondatoarea Sweet Ela, cofetăria care aduce la viață torturi creative, cu decorațiuni 3D și care…
Sciccheria: O extindere șic
Cum plănuiește Claudia Militello, o antreprenoare cu o bogată experiență în HoReCa, să replice succesul înregistrat cu restaurantul…
Delicaterium și arta plăcerilor nevinovate
Ramona Ungur este unul dintre pilonii de bază ai brandului Delicaterium. Din 2021, oferă românilor alternative dulci mai…