Descoperă toate articolele din secțiunea
Haute Cuisine
40 posts
Un prânz la Relais & Châteaux Le Bistrot Français cu Miraval, vinurile care spun povești
Miraval este un brand de vinuri premium din Provence, regiune celebră pentru rosé-uri. Chiar în inima Bucureștiului, la…
Chef Vlad Pădurescu și pauza care l-a făcut să se reîndrăgostească de bucătărie
Vlad Pădurescu și-a început formarea culinară în Italia, unde a urmat școala de bucătari și a lucrat în…
Sărbătoarea chefilor şi pastry chefilor din România: Chefi de România – Legacy of Excellence
Cea de-a treia ediție a singurei gale de premiere dedicată exclusiv chefilor şi pastry chefilor din România a…
Romania pe podium la S.Pellegrino Young Chef Academy: Alin Vădean câștigă premiul pentru Sustenabilitate în finala concursului
S.Pellegrino anunță premianții concursului S.Pellegrino Young Chef Academy din etapa regională a Europei de Sud-Est și Mediterană, dezvăluind…
Marinela Ardelean lansează „50 de vinuri și preparate din România”, un volum dedicat promovării vinului românesc
La 10 ani de la lansarea cărții „50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”, Marinela…
Le Manoir deschide un nou boutique Comtesse du Barry
Le Manoir invită iubitorii de gastronomie fină să descopere o selecție de vinuri, delicatese și cadouri gourmet în…
BOSCO Gourmet Nest lansează un nou meniu semnat de cheful estonian Andrey Korobyak
BOSCO Gourmet Nest, unul dintre cele mai noi restaurante din capitală, anunță lansarea unui nou meniu de sezon…
O cină la muzeu
După ce marile case de modă au luat cu asalt universulrestaurantelor și, prin atenția la detalii și design,…
Zelateria: Manufactură de gust și amintiri
Cum a reușit Ana Consulea, o tânără antreprenoare crescută într-un mediu în care s-a încurajat redescoperirea gastronomiei românești,…
Amuse Bouche: Căutătorii de gusturi fine
Cum au reușit Ruxandra și Gabriel Gavrilescu, doi tineri care au descoperit pasiunea pentru gastronomie împreună, în urmă…