Descoperă toate articolele din secțiunea
Haute Cuisine
43 posts
Cum este privită gastronomia românească de jurații primei Selecții Naționale Bocuse d’Or România
Pentru prima dată în istorie, România intră în circuitul oficial Bocuse d’Or! Iar înainte ca primul gong să…
România intră în circuitul mondial Bocuse d’Or. Care sunt echipele aflate în selecția națională la Bocuse d’Or Europe 2026
Pentru prima dată în istorie, România intră în circuitul mondial Bocuse d’Or, simbolul excelenței gastronomice internaționale. Cinci echipe…
The Marmorosch Bucharest lansează noul meniu Toamnă / Iarnă 2025: o celebrare a gusturilor locale și a rafinamentului contemporan
The Marmorosch Bucharest Autograph Collection a celebrat lansarea noului său meniu de toamnă / iarnă printr-o cină-eveniment exclusivistă…
Un prânz la Relais & Châteaux Le Bistrot Français cu Miraval, vinurile care spun povești
Miraval este un brand de vinuri premium din Provence, regiune celebră pentru rosé-uri. Chiar în inima Bucureștiului, la…
Chef Vlad Pădurescu și pauza care l-a făcut să se reîndrăgostească de bucătărie
Vlad Pădurescu și-a început formarea culinară în Italia, unde a urmat școala de bucătari și a lucrat în…
Sărbătoarea chefilor şi pastry chefilor din România: Chefi de România – Legacy of Excellence
Cea de-a treia ediție a singurei gale de premiere dedicată exclusiv chefilor şi pastry chefilor din România a…
Romania pe podium la S.Pellegrino Young Chef Academy: Alin Vădean câștigă premiul pentru Sustenabilitate în finala concursului
S.Pellegrino anunță premianții concursului S.Pellegrino Young Chef Academy din etapa regională a Europei de Sud-Est și Mediterană, dezvăluind…
Marinela Ardelean lansează „50 de vinuri și preparate din România”, un volum dedicat promovării vinului românesc
La 10 ani de la lansarea cărții „50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”, Marinela…
Le Manoir deschide un nou boutique Comtesse du Barry
Le Manoir invită iubitorii de gastronomie fină să descopere o selecție de vinuri, delicatese și cadouri gourmet în…
BOSCO Gourmet Nest lansează un nou meniu semnat de cheful estonian Andrey Korobyak
BOSCO Gourmet Nest, unul dintre cele mai noi restaurante din capitală, anunță lansarea unui nou meniu de sezon…