Descoperă toate articolele din secțiunea
Haute Cuisine
43 posts
O cină la muzeu
După ce marile case de modă au luat cu asalt universulrestaurantelor și, prin atenția la detalii și design,…
Zelateria: Manufactură de gust și amintiri
Cum a reușit Ana Consulea, o tânără antreprenoare crescută într-un mediu în care s-a încurajat redescoperirea gastronomiei românești,…
Amuse Bouche: Căutătorii de gusturi fine
Cum au reușit Ruxandra și Gabriel Gavrilescu, doi tineri care au descoperit pasiunea pentru gastronomie împreună, în urmă…
Un chef din ghidul Michelin vine în România
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the…
S.Pellegrino Young Chef Academy: Doi români printre finaliștii concursului din regiunea Europei de Sud
Bogdan Panaite și Alin Vădean își vor expune preparatele în fața juriului din Finala Regiunii Europa de Sud…
Cele mai accesibile experiențe fine-dining sunt în România. Cât costă un meniu de degustare în restaurantele din țară?
Prețul mediu al unui meniu de degustare în România este de 90 de euro de persoană. Alături de…
Jean-Rémi Caillon, un chef premiat de Ghidul Michelin, revine să gătească în România
Celebrul chef francez Jean-Rémi Caillon, cunoscut pentru proiectele sale din Courchevel, Franța, premiate de către Ghidul Michelin, se…
Cristian Preotu, Le Manoir: Curatorul gusturilor fine
Cine este Cristian Preotu și ce viziune are pentru Le Manoir, un grup de companii care au introdus…
InterContinental Athénée Palace anunță lansarea noului meniu de vară pe terasa restaurantului Roberto’s
InterContinental Athénée Palace anunță deschiderea terasei restaurantului Roberto’s pentru sezonul estival și debutul unui nou meniu de vară,…
J.W. Marriott investește 1,4 milioane de euro în noul restaurant OLEA
OLEA, un restaurant cu un concept culinar inovator, își deschide porțile într-o zonă emblematică a Bucureștiului, în incinta…