Descoperă toate articolele din secțiunea
Haute Cuisine
23 posts
Delicaterium și arta plăcerilor nevinovate
Ramona Ungur este unul dintre pilonii de bază ai brandului Delicaterium. Din 2021, oferă românilor alternative dulci mai…
Oxana Crețu: Arta de a găti din Inimă
Cum plănuiește Oxana Crețu, o absolventă de Arte Plastice și Design, să câștige o stea Michelin pentru restaurantul…
Le Manoir lansează Catalogul de Cadouri Gourmet de Sărbători
Grupul Le Manoir, unul dintre cei mai importanți actori de piața gastronomiei și a vinurilor fine, a lansat…
Le Manoir Gourmet Market: Templul gusturilor rafinate
Cum și-a propus antreprenorul Cristian Preotu să cucerească inimile pasionaților de experiențe culinare inedite cu gusturi rafinate aduse…
Groupe Tamara: Apetit pentru expansiune mondială
Andreea Barroca, o româncă stabilită în Franța în urmă cu 20 de ani, plănuiește să cucerească lumea cu…
Alex Petricean începe colaborarea cu Beans & Dots Coffee Shop
O nouă colaborare inedită pe scena HoReCa din România: Beans&Dots și Alex Petricean își unesc forțele pentru dezvoltarea…
Antonio Bachour: Pasiune și inovație în patiserie
Numele lui Antonio Bachour este asociat cu hoteluri și patiserii de renume mondial, inclusiv cu coordonarea St. Regis…
Alexandru Dumitru: Curajul de a spune ”Nu”
Alexandru Dumitru a avut curajul să-și impună viziunea în bucătărie încă din prima zi în care a lucrat…
Izmir și Bodrum au fost adăugate pe harta ghidului Michelin
O vacanță în Turcia nu presupune doar munți de mâncare fără gust de la all inclusive, ci poate…
Cum se schimbă fenomenul fine-dining
Anunțul că celebrul Noma, unul dintre cele mai bune restaurante din lume, își închide porțile din anul 2024…