Search Day Night
Search

Calendarul Pirelli 2023

Calendarul Pirelli 2023 LIFE VISORE INTERNO TORNANO LE MODELLE
Total
0
Shares

Calendarul Pirelli 2023 se numește “Love Letters to the Muse” (“Scrisori de dragoste către muză”) și se bazează pe modele, după ce mai mulți ani fotografiile au înfățișat actori, vedete, activiști de mediu și sportivi. În spatele cadrelor iconice din Calendarul Pirelli 2023 se află fotografa australiană Emma Summerton.

Emma Summerton a fotografiat 14 modele pentru cea de-a 49-a ediţie a calendarului, fiecare întruchipând o muză diferită.

Calendarul Pirelli 2023 se deschide cu Bella Hadid – The Sprite, continuă cu Guinevere van Seenus – The Photographer, Emily Ratajkowski, care şi-a publicat colecţia de eseuri de debut anul trecut, este The Writer, iar Lauren Wasser, căreia i-au fost amputate ambele picioare după ce a suferit un sindrom de şoc toxic, este “The Athlete”. Alte modele care mai apar în Calendarul Pirelli 2023, disponibil în ediție limitată, sunt Ashley Graham, He Cong, Precious Lee, Lila Moss şi Adut Akech.

”Pentru calendar, am vrut să mă întorc la rădăcina etimologică a cuvântului ‘muză’. Muza a reprezentat iniţial nu doar o sursă de inspiraţie, fiind de asemenea înzestrată cu talent la literatură, ştiinţă şi arte“

Emma Summerton

Calendarul Pirelli 2023 este editat anual, în ediție limitată, de producătorul de anvelope începând cu anul 1960. Fiecare nouă apariție surprinde prin temele alese și modelele folosite.

FOTO: Pirelli

Total
0
Shares
mercedesdeschdiere

Mercedes-Benz, cea mai valoroasă marcă auto de lux din lume

Pentru al șaptelea an consecutiv, Mercedes-Benz rămâne singura marcă de lux din sectorul auto, prezentă în top 10…

Lasă un răspuns

You May Also Like