Search Day Night
Search

Asaf Avidan vine la Rocanotherworld 2024

Day 4 Short Rocanotherworld @the phope 77
Total
0
Shares

Asaf Avidan, Om la lună, Robin and The Backstabbers, K not K și Dora Gaitanovici sunt primii artiști care își anunță prezența la cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld, în perioada 20-23 iunie, la Iași.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, care a luat naștere la Iași în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu, fiind organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi – curios, diferit și pentru ceilalți.

Asaf Avidan a fascinat publicul din întreaga lume printr-o abordare muzicală autentică, versuri emoționante și un timbru vocal emblematic, care sună supranatural și familiar în același timp. De-a lungul timpului Avidan s-a aventurat în turnee mondiale extinse, continuând să scoată un număr impresionant de bijuterii muzicale. Într-un cadru solo intim, sub umbrela Ichnology Solo Tour, artistul poartă poveștile de pe cel mai recent album “Anagnorisis“, vechile sale hituri și talentul său multi-instrumental și aduce pe scena festivalului ieșean un show fermecător.

Anul acesta, evenimentul are loc în perioada 20 – 23 februarie 2024, iar abonamentele au fost puse în vânzare online la prețul redus Early Bird. Studenții beneficiază de abonamente la un preț redus, iar copiii cu vârstele sub 12 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult posesor de bilet. Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor beneficiază de acces gratuit, în baza completării formularului online.

Total
0
Shares
Un Stradivarius in scoli Gaudium Animae 2

„Un Stradivarius în școli” își propune să aducă muzica clasică în fața publicului tânăr

Muzica clasică vine în întâmpinarea tinerilor, prin proiectul educațional național „Un Stradivarius în școli”, parte a programului „Muzica…

Lasă un răspuns

You May Also Like