Search Day Night
Search

Terre d’Hermès: forța primordială a pământului

Terre dHermes Eau Givree © Florian Joye 4
Total
0
Shares

Hermès a lansat parfumul Terre d’Hermès Eau Givree, inspirat de perspectiva pământului acoperit de gheață. Un parfum cu o senzație duală: căldura gheții.

Gama de parfumuri TERRE D’HERMÈS mărturisește relația omului cu pământul, dialogul său smerit și armonios cu natura și elementele. Terre d’Hermès este parfumul care leagă omul de originile sale, de sursa puterii sale creatoare.

Încă de la crearea primei esențe a colecției, spiritul Terre d’Hermès a reprezentat o intersecție, o călătorie printre elementele naturii, printre ingrediente alese cu atenție.

Pământ, apă, aer. Materie, fluid, aromă. Apa de toaletă Terre d’Hermès creează o fluiditate a materiei, reprezentând un element situat între pământ și cer.

Pentru a adapta esența parfumurilor Terre d’Hermès la dinamica momentului, parfumierul Casei Hermès, Christine Nagel, a analizat pământul din toate unghiurile, încercând să descifreze ceea ce ne trezește fascinația și ne evocă forța pământului.

Apoi și-a imaginat un parfum care să evoce o senzație duală și paradoxală: căldura gheții. O înflorire și un ciclu constant al renașterii, totul încapsulat într-un parfum.

Astfel, Terre d’Hermès Eau Givrée respectă identitatea Terre d’Hermès, dar în același timp se diferențiază suficient de mult pentru ca rezultatul să fie o esență nouă și vibrantă.

„Cu această nouă creație am vrut să expun ideea conform căreia prospețimea este sinonimă cu o anumită luminozitate. Mi-am dorit să exprim prospețimea intensă a unui tărâm acoperit de gheață și fuziunea acestor două elemente, o sursă de energie primară, regenerativă, masculină”

Christine Nagel

Fascinația stranie a pământului înghețat este evocată de prospețimea incisivă a lămâii, a ienupărului și a piperului Timut, iar senzația puternică a unei brize de gheață se exprimă prin fluiditatea notelor lemnoase și minerale.

BEAUTYSHOT TDH EDT 1

Încărcat de energia naturii care se trezește la viață, Terre d’Hermès Eau Givrée este o reamintire a faptului că prospețimea înseamnă și îndrăzneală.

Flaconul reîncărcabil al parfumului are detalii  care-l fac să pară sculptat în gheață, iar litera H de la bază rămâne ancora autentică a tărâmului Hermès: o referință subtilă la caracterul atemporal al unui obiect emblematic.  

Total
0
Shares
AcquadiParma signature

Casa Soarelui de Parma. Acqua di Parma surprinde chintesența rafinamentului italian: sofisticat și senin în același timp

Născută în 1916 într-un mic atelier olfactiv din Parma, colonia originală Acqua di Parma este opera baronului Carlo…

Lasă un răspuns

You May Also Like

%d blogeri au apreciat: